Hoe schrijft u zich in voor de Algemene Ledendag 2017?

 

Inschrijven gaat in twee stappen:

- eerst vult u het inschrijvingsformulier op de website in.

- u bent pas echt ingeschreven nadat u uw bijdrage overgemaakt hebt aan de organisatoren op rekeningnummer

IBAN BE59 7350 4533 1926 

BIC KRED BE BB

met de vermelding van uw naam, afdeling en "ALL2017".

 

Goede raad

 

Bezoek deze pagina's regelmatig en zeker nog een keer voor u vertrekt in oktober, er kan nog extra informatie gepubliceerd worden!
 
En hebt u nog vragen? We beantwoorden die graag op het contactadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

 Tentoonstelling

In de universiteitsbibliotheek op het Ladeuzenplein loopt de tentoonstelling "Erasmus’ dream. Collegium Trilingue (1517-2017)".  Wie nog tijd heeft tussendoor of op zondagnamiddag kan daar de kennis over het universitaire leven in de zestiende eeuw nog verder uitdiepen.

 

Waar heeft alles plaats?

Zaterdagochtend wordt u verwacht in de Universiteitshallen, Naamsestraat 22. Daar is ook de lunch en vertrekken de namiddagactiviteiten. ’s Avonds dineren we ook in de Universiteitshallen.

Het academisch gedeelte vindt plaats in Aula Pieter De Somer, Deberiotstraat 24, op wandelafstand van de Universiteitshallen.

Na de namiddagwandeling worden de eerst-ingeschrevenen verwacht op het historische stadhuis op de Grote Markt.

De zondagochtendactiviteiten beginnen en eindigen in het Kasteel van Arenberg, Kardinaal Mercierlaan 94. Het ligt net buiten de stad, in het verlengde van de Naamsestraat.

 

Hoe komt u er?

Leuven is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de wagen. Het ligt op de spoorweglijn Brussel-Luik en aan de snelwegen E40 en E314.

In de binnenstad wordt rijden en parkeren alsmaar moeilijker. Sinds kort is er een nieuw verkeersplan van kracht, waarbij de stad ingedeeld is in zones; niet elke gps is al bijgewerkt. Aandacht is dus geboden.

Informatie in verband met parkeren vindt u hier.

Voor het openbaar vervoer: de autobussen van lijn 2 verbinden het station met de Universiteitshallen (halte Zeelstraat) en met het Kasteel van Arenberg (haltes Kantineplein en Celestijnenlaan). U kunt betalen aan de chauffeur.

 

Waar kunt u overnachten?

Klik hier voor een overzicht van hotels die we aanbevelen. We claimen geen volledigheid en hebben geen afspraken met deze hotels.

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________